Tolerance, inter-cultural dialogue and respect for diversity are more essential than ever in a world where peoples are becoming more and more closely interconnected. - Kofi Annan

Iran har i årtier lidt under misforståelser og fordomme omkring dets befolkning, kultur og religion. På samme tid er Iran et land og en nation med en helt fantastisk unik kultur og mentalitet, der ofte kan synes ulogisk, mystisk og fremmedartet. Denne mystificering skaber afstand mellem folk og for at kunne bygge bro over denne afstand, er man nødt til at søge en bedre forståelse.
 
Jeg tilbyder foredrag til biblioteker, foreninger/klubber, firmaer, organisationer, studerende og hvem, der end føler et behov for at komme i dybden med den persiske kultur.
  
Emnerne kan variere i forhold til individuelle behov og kan dække næsten alt fra forretningsmentalitet og -kultur til hvad der er comme il faut, fra kulturen set i historisk perspektiv til mine egne anekdoter, ja selv persisk madlavning! Klik her for mere information.
Du kan også downloade den nyeste flyer med mine foredrag herunder.

Iran-foredrag 2020